Skip to content
IJsclub Winterwille Wommels

Bestuursnieuws

Het is enige tijd stil geweest op de website maar we gaan u vanaf nu weer actiever nieuws en informatie op de hoogte houden.

Wisselingen Bestuur

December 2023  hebben we in de jaarvergadering afscheid genomen van Luik v Ruiten. Hantsje Andela heeft de voorzittershamer van hem overgenomen. Jansien Kamstra heeft het secretariaat over genomen van Berber Akkerman en Piet Jaarsma is de nieuwe technische materiaal bestuurder. Pascal de Boer ondersteunt ons nog een jaar zodat we niet een compleet nieuw bestuur zijn en ondertussen een penningmeester kunnen vinden. Los van het bestuur zijn er ook “stille” krachten bij onze vereniging. Ype Gerbrandy ondersteunt ons als Ijsmeester als er ijs ligt en Sieberen Hoekstra helpt ons waarnodig in het clubhuis bij de verkoop en klussen.

Inmiddels hebben we de eerste schaatsdagen al achter de rug. 10/11 Januari 2024 lag er een prachtige ijsbaan waar we 2 dagen van hebben kunnen genieten. Woensdags waren er veel volwassenen en donderdagochtend hebben alle basisschoolkinderen vanaf groep 3 genoten op de ijsbaan.

Als er vragen /opmerkingen zijn horen we dat graag via ons mailadres. We zullen u mail binnen een paar dagen beantwoorden.

Hartelijke Groet van Hantsje, Pascal, Piet en Jansien

 

Back To Top